Ingridientai
- Majonezo – 100g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Cukraus – 1 šaukštas
- Salierų – 50g
- Balto vyno acto – 1 šaukštas
- Cheddar sūrio – 50g
- Žiedinių kopūstų – 400g
- Kiaulienos šoninės – 20g
Gaminimas
- Dubenyje sumaišome žiedinį kopūstą, sūrį, salierus ir keptą kiaulienos šoninę.
- Atskirame dubenėlyje paruošiame padažą: sumaišome majonezą, vyno actą, druską, pipirus ir cukrų.
- Paruoštą padažą pilame ant kalafioro ir išmaišome.
- Prieš patiekiant, mišrainę palaikome šaldytuve porą valandų.
Parašykite komentarą