Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 100ml
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 1 arbatinis šauktštelis
- Citrinų – 2vnt.
- Vyšninių pomidorų – 250g
- Avokadų – 4vnt.
- Petražolių – 5 arb. šaukšt.
- Svogūnų – 2vnt.
- Kalmarų – 450g
Gaminimas
- Pirmiausia pasiruošiame salotas. Pomidorus perpjauname pusiau, svogūnus supjaustome pusžiedžiais, susmulkiname petražoles, kubeliais supjaustome avokadus ir viską sumaišome.
- Ant salotų pilame aliejaus, įspaudžiame citrinos sulčių, beriame druskos, čili prieskonių ir sumaišome.
- Įkaitiname keptuvę su 2 v.š. aliejaus ir sudedame kalmarus (galima dar perpjauti pusiau). Kepame vos kelias minutes dažnai apversdami.
- Patiekiant, sudėti salotas į lėkštę ir uždėti keptų kalmarų.
Parašykite komentarą