Ingridientai
- 6 bulvės
- 250g burokėlių lapų su koteliais
- 1 v.š. sviesto
- 3 v.š. aliejaus
- 1 skiltelė česnako
- 30g svogūnų laiškų
- druska
Gaminimas
Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudėję bulves kepame jas apie 15-20 minučių, kol švelniai apskrunda ir suminkštėja.
Burokėlių lapelius nuplauname ir supjaustome (kotelius smulkiau, o lapelius stambiau).
Česnaką ir laiškus susmulkiname.
Bulvėms beveik iškepus, sudedame sviestą, česnaką bei burokėlių lapus, beriame druskos ir išmaišę kepame dar 6-7 minutes.
Karštas bulvių ir burokėlių lapų salotas patiekiame su dešrelėmis ar kepta mėsa.
Parašykite komentarą