• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepto kalafioro mišrainė su feta sūriu

2010-04-23 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Petražolių – 10g
  • Alyvuogių aliejaus – 50ml
  • Graikinių riešutų – 60g
  • Žiedinių kopūstų – 1vnt.
  • Konservuotų pupelių – 400g
  • Feta sūrio – 150g
  • Citrinų – 1vnt.
  • Laiškinių česnakų – 50g
  • Rozmarino – 5g
  • Raudonojo vyno acto – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Susmulkintą kalafiorą dedame į keptuvę ir kepame apie 8-10 minučių kol gražiai apskrus krašteliai.
  2. Darome salotų užpilą: į mažą keptuvę ar į padažui virti skirtą indą įpilame 50 ml aliejaus, sudedame rozmariną ir pakepame apie 1 min.
  3. Salotų inde sumaišome pakepintus kalafiorą, nusausintas raudonąsias pupeles, graikinius riešutus, smulkintus laiškinius česnakus ir petražoles.
  4. Viską aplaistome citrinų sultimis, vyno actu, užpilame aliejumi su rozmarinu ir sudedame feta sūrį.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, citrina, feta sūris, graikiniai riešutai, kalafioras, laiškinis česnakas, mišrainė, pupelės, raudonojo vyno actas, rozmarinas

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Kalafioro salotos su kaparėliais
Sekantis įrašas: Naminė balta duona »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt