• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Kepto kopūsto salotos su vištiena ir krienų padažu

2012-08-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*150g kopūsto
*50g poro
*70g vištienos krūtinėlės
*20g petražolių
*2 česnako skiltėlės
*3 v.š. aliejaus
*1 v.š. krienų
*1 v.š. grietinės
*druska ir pipirai

Gaminimas


Kopūstą supjaustome juostelėmis (vidutinio dydžio).
Porą, petražoles bei česnaką susmulkiname.
Įkaitiname keptuvę su šaukštu aliejaus ir sudedame kopūstą, kurį kepame ant stiprios ugnies apie 4 minutes dažnai maišydami. Iškeptą kopūstą sudedame į lėkštę.
Vištieną supjaustome kubeliais ar juostelėmis ir sudedame į keptuvę, įkaitintą su šaukštu aliejaus. Vištieną kepame apie į minutes ant vidutinės ugnies. Iškeptą vištieną sudedame į lėkštę ant kopūstų.
Į keptuvę sudedame porus, česnakus bei petražoles ir viską pakepę 1-2 minutes beriame ant kopūsto bei vištienos.
Dubenėlyje sumaišome aliejaus šaukštą, grietinė bei krienus, paskanimame druska ir pipirais ir paruoštą padažą užpilame ant salotų.
Šias vištienos salotas patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, česnakas, grietinė, kopūstas, krienai, Patiekalai receptai, petražolė, poras, salotos, užkandis, vištiena

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Konservuotos cukinijos su morkomis
Sekantis įrašas: Aliejuje konservuoti baklažanai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt