Ingridientai
*150g kopūsto
*50g poro
*70g vištienos krūtinėlės
*20g petražolių
*2 česnako skiltėlės
*3 v.š. aliejaus
*1 v.š. krienų
*1 v.š. grietinės
*druska ir pipirai
Gaminimas
Kopūstą supjaustome juostelėmis (vidutinio dydžio).
Porą, petražoles bei česnaką susmulkiname.
Įkaitiname keptuvę su šaukštu aliejaus ir sudedame kopūstą, kurį kepame ant stiprios ugnies apie 4 minutes dažnai maišydami. Iškeptą kopūstą sudedame į lėkštę.
Vištieną supjaustome kubeliais ar juostelėmis ir sudedame į keptuvę, įkaitintą su šaukštu aliejaus. Vištieną kepame apie į minutes ant vidutinės ugnies. Iškeptą vištieną sudedame į lėkštę ant kopūstų.
Į keptuvę sudedame porus, česnakus bei petražoles ir viską pakepę 1-2 minutes beriame ant kopūsto bei vištienos.
Dubenėlyje sumaišome aliejaus šaukštą, grietinė bei krienus, paskanimame druska ir pipirais ir paruoštą padažą užpilame ant salotų.
Šias vištienos salotas patiekiame kaip užkandį.
Parašykite komentarą