Ingridientai
- Druskos – 0.02 šaukšt.
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Graikinių riešutų – 50g
- Feta sūrio – 50g
- Raudonojo vyno acto – 1 šaukštas
- Cukraus – 0.02 šaukšt.
- Burokėlių – 2vnt.
Gaminimas
- Burokėlius nulupame ir supjaustome griežinėliais ar lazdelėmis.
- Įkaitiname keptuvę su 2 valg. š. aliejaus ir sudedame burokėlius, kuriuos kepame apie 5 minutes ant vidutinės ugnies. Apkeptus burokėlius padedame į šalį, kad atvėstų.
- Dubenėlyje sumaišome actą su šaukštu aliejaus, cukrumi bei druska.
- Graikinius riešutus susmulkiname.
- Į lėkštę sudedame keptus burokėlius, ant viršaus dedame kubeliais supjaustytą feta sūrį, beriame smulkintus riešutus ir viską užpilame paruoštu padažu.
- Salotas patiekiame su juoda duona.
Parašykite komentarą