• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Keptų krabų lazdelių mišrainė

2010-04-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Keptų krabų lazdelių salotos

Tokios krabų lazdelių salotos puikiai tiks jūsų šventiniam stalui arba netikėtai užklupus svečiams, kai reikia pavaišinti kažkuo greitai ir skaniai.

Keptų krabų lazdelių mišrainei reikės

  • 60g Majonezo
  • 15g Česnakų
  • 300g Pievagrybių
  • 100g Krabų lazdelių
  • 70g Parmezano sūrio
  • 100g Porų

Gaminimas:

  1. Pirmiausia nusiplauname porą bei pievagrybius.
  2. Supjaustome porą grėžinėliais, kuo stambiau pievagrybius bei krabų lazdeles.
  3. Į įkaitintą keptuvę dedame išspaustą česnaką, suberiame krabų lazdeles, porą bei pievagrybius.
  4. Pakepame 3-5min ant didesnės ugnies.
  5. Paliekame atvėsti.
  6. Prieš patiekiant, uždėti majonezo bei sūrio pagal skonį.
  7. Skanaus!

Šią mišrainę galima valgyti tiek šiltą tiek šaltą.

Patiko ši mišrainė? Tuomet būtinai išbandykite ir mūsų kukurūzų salotas su krabų lazdelėmis arba pupelių ir krabų lazdelių mišrainę 🙂

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: česnakas, kietasis sūris, krabų lazdelės, majonezas, mišrainė, Patiekalai receptai, pievagrybiai, receptas, salotos, top receptai

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Greitos salotos su feta
Sekantis įrašas: Naminių kibinų receptas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt