Ingridientai
- Majonezo – 50g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kiaušinių – 4vnt.
- Salotų \”Lollo Bionda\” – 20g
- Avokadų – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Paprikų (raudonųjų) – 1vnt.
- Citrinos sulčių – 1 šaukštas
Gaminimas
- Dubenėlyje elektriniu smulkintuvu (blenderiu) sumaišome iki vientisos masės pjaustytą svogūną, majonezą, citrinų sultis. Į masę pilame aliejaus šaukštą ir išmaišome.
- Kiaušinius kietai išverdame, atvėsiname šaltame vandenyje ir supjaustome kubeliais.
- Kubeliais supjaustome ir avokadus.
- Raudoną papriką supjaustome plonais šiaudeliais ir dubenyje sumaišome su avokadais bei kiaušiniais. Beriame druskos ir pipirų, supilame majonezo padažą ir viską išmaišome.
- Patiekdami lėkštę išklojame salotos lapu ir ant viršaus dedame salotų.
Parašykite komentarą