Ingridientai
- Majonezo – 60g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kiaušinių – 6vnt.
- Svogūnų laiškų – 5g
- Krapų – 0.5 šaukšto
- Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 200g
Gaminimas
- Kiaušinius kietai išverdame, atvėsiname ir supjaustome kubeliais.
- Kiaulienos šoninę supjaustome kubeliais ir sudedame į dubenį kartu su kiaušiniais.
- Į dubenį su kiaušiniais ir šonine sudedame smulkintus krapus bei svogūnų laiškus, pabarstome druska ir pipirais ir viską išmaišome su majonezu.
- Kiaušinių mišrainę su kiaulienos šonine patiekiame kaip užkandį ant skrudintos baltos duonos.
Parašykite komentarą