• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krevečių ir petražolių salotos

2018-09-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Krevečių ir petražolių salotos

Ingridientai

  • Svogūnų (raudonųjų) – 150g
  • Krevečių – 100g
  • Juodųjų pipirų (maltų) – 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Apelsinų – 1vnt
  • Druskos – 0.15 arbatinio šaukštelio
  • Raudono vyno acto – 1.5 šaukšto
  • Alyvuogių aliejaus – 30ml
  • Vyno (balto) – 80ml
  • Petražolių – 60g

Gaminimas

  1. Į keptuvę sudedame krevetes, labai plonais šiaudeliais pjaustytą svogūną, druską, pipirus bei supilame vyną ir actą.
  2. Dedame keptuvę ant vidutinės ugnies ir kaitiname apie 2-3 minutes, maišydami medine mentele. Viskas netgi neturėtų pilnai užvirti.
  3. Kai tik krevetės sukietėja ir pasidaro baltos, nuimame keptuvę nuo ugnies ir paliekame pastovėti kambario temperatūroje.
  4. Tuo tarpu susmulkiname petražoles ir sudedame  į dubenį. Įtarkuojame apie pusę šaukštelio apelsino žievelės.
  5. Sudedame atvėsintą krevečių mišinį ir supilame aliejų. Viską gerai išmaišome.
  6. Paliekame bent valandai pasimarinuoti.
  7. Valgyti su duona arba skrebučiu.
  8. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos, Vakarienė, Valgiai

 

Panašūs receptai

Brokolių, kiaušinių ir kiaulienos šoninės apkepas
Brokolių, kiaušinių ir kiaulienos šoninės apkepas
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas
Kiaušinių, pomidorų ir špinatų apkepas

Previous Post: « Plėšyta kiauliena
Sekantis įrašas: Coney Island čili dešrainiai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt