
Ingridientai
- Majonezo – 40g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 10g
- Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Salierų – 200g
- Salotų \”Lollo Bionda\” – 150g
- Krevečių – 400g
- Vyšninių pomidorų – 60g
- Avokadų – 1vnt.
Gaminimas
- Krevetės turi būti virtos.
- Dubenyje sumaišome krevetes, salierą, pusiau perpjautus pomidorus, salotų lapus, svogūną, (jei naudojame – avokadą). Pabarstome druska ir pipirais.
- Atskirame dubenėlyje sumaišome majonezą, citrinos sultis, beriame druskos ir pipirų. Paruoštą padažą pilame ant krevečių salotų.
Parašykite komentarą