• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Krevetės su žirnių ankštimis

2010-06-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Krevetės su žirnių ankštimis

Ingridientai

  • Morkų – 1vnt.
  • Krevečių – 200g
  • Česnako skiltelių – 3vnt.
  • Austrių padažo – 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Žirnių su ankštimis – 250g

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkinta česnaką ir krevetes. Kepame apie 30 sekundžių ir tada suberiame žirnius, smulkiai pjaustyta morką, žirnių ankštis ir supilame austrių padažą. Kepame dažnai maišydami kol žirniai pasidaro tamsesnės spalvos.
  2. Galima patiekti kaip šiltas salotas, arba su ryžiais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, austrių padažas, česnakas, krevetės, morkos, žirneliai

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Makaronų mišrainė su lašiša
Sekantis įrašas: Aštri krevečių sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt