• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Lęšių mišrainė su raudonomis paprikomis

2010-08-13 by Kulinarė Palikti komentarą

Lęšių mišrainė su raudonomis paprikomis

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Rudonėlio – 1 arbatinis šauktštelis
  • Lęšių – 500g
  • Čiobrelių – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Raudonojo vyno acto – 50ml
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Paprikų (raudonųjų) – 2vnt.

Gaminimas

  1. Išverdame lęšius.
  2. Paprikas supjaustome kubeliais ir suberiame į indą su virtais lęšiais, užpilame actu, pabarstome trupučiu druskos, beriame raudonėlį, čiobrelius, smulkintą česnaką, aliejų ir viską išmaišome.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, česnakas, čiobrelis, lęšiai, oreganas, paprika, raudonojo vyno actas

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Karštas sumuštinis su kiaušiniu ir kumpiu
Sekantis įrašas: Polenta su grybais ir keptais pomidorais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt