
Ingridientai
- Majonezo – 40g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Žirnelių – 250g
- Porų – 1vnt.
- Kiaulienos liežuvio (virto) – 400g
Gaminimas
- Dubenėlyje sumaišome majonezą, aliejų, citrinų sultis ir žiupsnelį druskos.
- Liežuvį supjaustome plonomis juostelėmis ir dedame į dubenį.
- Susmulkiname porą ir dedame į dubenį su liežuviu. Kartu sudedame nusausintus žirnelius ir pabarstę pipirais ir trupučiu druskos išmaišome.
- Ant salotų pilame paruoštą majonezo padažą, išmaišome ir patiekiame.
Parašykite komentarą