Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
- Kario prieskonių – 2 šaukštai
- Krevečių – 300g
- Žirnelių – 100g
- Makaronų – 250g
- Peletrūno – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Lašišos (rūkytos) – 100g
Gaminimas
- Makaronus verdame pagal nurodymus ant pakuotės, tik papildomai sudėjus kario prieskonius į verdantį vandenį.
- Išvirtus makaronus perplauname šaltu vandeniu ir sudedame į didelį dubenį.
- Tame pačiame puode užverdame pora stiklinių vandens ir 2-3 minutes jame verdame krevetes.
- Išvirtas krevetes dedame į dubenį su makaronais, kartu sudedame ir žirnius bei smulkintą rūkytą lašišą.
- Atskirame indelyje sumaišome peletrūną, citrinų sultis, beriame druskos ir pipirų bei aliejų. Padažą gerai išmaišome ir pilame ant mišrainės. Mišrainę išmaišome ir patiekiame.
Parašykite komentarą