Ingridientai
- Majonezo – 100g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Grietinės (30%) – 50g
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Krapų – 1.5 arb. šaukšt.
- Morkų – 1vnt.
- Cukinijų – 300g
- Juodųjų alyvuogių – 100g
- Makaronų – 400g
- Svogūnų – 1vnt.
- Garstyčių miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Indelyje sumaišome majonezą, grietinę, garstyčių miltelius, žiupsnelį druskos ir pipirų, citrinos sultis.
- Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu aliejaus ir sudedame pjaustytą cukiniją, morką ir svogūną. Kepame ant stiprios ugnies apie 3 minutes dažnai maišydami. Apkeptas daržoves atvėsiname.
- Ant makaronų dedame pusiau perpjautas alyvuoges, keptas daržoves, krapus ir užpilame padažą. Viską gerai išmaišome ir patiekiame.
Parašykite komentarą