Ingridientai
- 125 g spagečių
- 1 valg. š. aliejaus
- 225 g tuno aliejuje
- 2 žaliosios paprikos
- 250 g pomidorų
- 100 g majonezo
- 2 valg. š. kečupo
- 1 arb. š. saldžiosios paprikos
- 50 g jogurto be priedų
- 1/2 arb. š. cukraus
- 2 valg. š. smulkintų svogūnų laiškų
- pipirų
- druskos
Gaminimas
- Į 1 litrą verdančio vandens įberkite druskos, įpilkite šaukštą aliejaus ir sudėkite makaronus. Virkite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės. Išvirus perpilkite su šaltu vandeniu ir supjaustykite.
- Majonezą sumaišykite su kečupu, jogurtu ir cukrumi. Pagardinkite druska bei pipirais.
- Susmulkinkite tuną.
- Papriką supjaustykite šiaudeliais. Iš pomidorų išskobkite minkštimą su sėklomis ir taip pat supjaustykite.
- Dubenėlyje sumaišykite daržoves, makaronus ir tuną. Pagardinkite paruoštu užpilu.
- Salotas dar galite pagardinti alyvuogėmis.
Parašykite komentarą