• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Mišrainė su rūkyta lydeka

2013-09-04 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g rūkytos lydekos
  • 150g virtų ryžių
  • 2 v.š. kaparėlių
  • pusė raudonos paprikos
  • 30g šviežių krapų
  • 2 nedideli agurkai
  • 50g fermentinio sūrio
  • majonezas
  • druska ir pipirai

Gaminimas

Rūkytą žuvį susmulkiname.

Papriką ir agurkus supjaustome nedideliais kvadratukais.

Fermentinį sūrį sutarkuojame.

Krapus supjaustome.

Kaparėlius perpjauname pusiau.

Didesniame dubenyje sumaišome visus ingredientus kartu su žiupsneliu druskos bei pipirų.

Patiekdami dedame į dubenį ir pagardiname šaukštu majonezo.

 

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Kalakutiena su salierais bei šparaginėmis pupelėmis
Sekantis įrašas: Faršu įdaryta cukinija »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt