Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Citrinos sulčių – 30ml
- Graikinių riešutų – 50g
- Medaus – 1 šaukštas
- Morkų – 4vnt.
- Salierų – 100g
- Razinų – 50g
Gaminimas
- Sumaišome aliejų, citrinų sultis ir medų.
- Dubenyje juostelėmis susmulkiname morkas bei salierą, įberiame druskos ir pipirų, sudedame razinas ir riešutus ir viską užpilame paruoštu padažu.
- Išmaišome ir patiekiame.
Orka
Labai ieskojau morku salotu recepto, ir kad nebutu majonezo, tai radau si ir man jis labai patiko! Beje, pirma karta teko nusipirkti saliero sakni…hehe:) pirksiu dazniau! Aciu uz gera recepta:)
Kulinarė
Labai smagu girdėti, kad patiko:) Tikiuosi, kad rasite dar daug gardžių įdėjų 🙂
Skanaus!