• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Morkų salotos su medaus ir citrinų padažu

2010-07-22 by Kulinarė 2 komentarai

Morkų salotos su medaus ir citrinų padažu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Citrinos sulčių – 30ml
  • Graikinių riešutų – 50g
  • Medaus – 1 šaukštas
  • Morkų – 4vnt.
  • Salierų – 100g
  • Razinų – 50g

Gaminimas

  1. Sumaišome aliejų, citrinų sultis ir medų.
  2. Dubenyje juostelėmis susmulkiname morkas bei salierą, įberiame druskos ir pipirų, sudedame razinas ir riešutus ir viską užpilame paruoštu padažu.
  3. Išmaišome ir patiekiame.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, citrina, graikiniai riešutai, medus, morkos, padažas, razinos, salieras, salotos

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Keptas kopūstas
Sekantis įrašas: Baltojo vyno šerbetas »

Reader Interactions

Comments

  1. Orka

    2013-11-20 at 21:46

    Labai ieskojau morku salotu recepto, ir kad nebutu majonezo, tai radau si ir man jis labai patiko! Beje, pirma karta teko nusipirkti saliero sakni…hehe:) pirksiu dazniau! Aciu uz gera recepta:)

    Atsakyti
  2. Kulinarė

    2013-11-25 at 10:43

    Labai smagu girdėti, kad patiko:) Tikiuosi, kad rasite dar daug gardžių įdėjų 🙂
    Skanaus!

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt