• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Orzo mišrainė

2010-04-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Orzo mišrainė

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Česnakų – 10g
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Petražolių – 20g
  • Feta sūrio – 100g
  • Orzo makaronų – 350g
  • Žirnelių – 150g
  • Balzamiko acto – 3 šaukštai

Orzo – tai į ryžių formos ir dydžio makaronai.

Gaminimas

  1. Išverdame makaronus.
  2. Visus produktus supjaustome patinkančia forma ir sumaišome.
  3. Patiekti po valandos.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, balzamiko actas, česnakas, feta sūris, makaronai, mišrainė, petražolė, žirneliai

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Vištienos salotos su kariu
Sekantis įrašas: Kalafioro salotos su kaparėliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt