Ingridientai
- 250g pievagrybių
- 4-5 marinuoti agurkai
- 1 poras
- 3-4 v.š. majonezo
- 1 v.š. aliejaus
- 0,5 a.š. raudonėlio
- druska ir pipirai
Gaminimas
Pievagrybius supjaustome ir sudedame į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepame apie 3-4 minutes. Ant pievagrybių beriame raudonėlio ir pabaigiame kepti. Apkeptus pievagrybius atvėsiname.
Porą supjaustome griežinėliais.
Marinuotus agurkus supjaustome plonomis riekėmis ar šiaudeliais ir sudedame į dubenį su poru. Sudedame atvėsintus pievagrybius, beriame druskos ir pipirų ir viską išmaišome su majonezu.
Pievagrybių salotas su marinuotais agurkais patiekiame kaip užkandį.
Parašykite komentarą