• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pievagrybių salotos

2011-03-01 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingredientai
*400g pievagrybių
*1 v.š. balzamiko acto
*druska ir pipirai
*2 v.š. aliejaus
*200g svogūno laiškų
*ciabatos duona
*grietinė
*druska ir pipirai

Gaminimas

Pievagrybius supjaustome pusiau ir dedame į įkaitintą keptuvę su šaukštu aliejaus. Kepame grybus 3 minutes ant stiprios ugnies dažnai maišydami.
Iškeptus grybus dedame į dubenį, kur, truputį atvėsusius, sumaišome su likusiu aliejumi, žiupsneliu druskos ir pipirų. Pilame balzamiko actą, ir sudedame smulkintus svogūnų laiškus.
Patiekdami dedame į lėkštę grybų salotų, ant viršaus dedame šaukštą grietinės ir patiekiame su šviežia ciabatos duona.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, balzamiko actas, ciabatta, duona, grietinė, grybai, pievagrybiai, salotos, svogūnų laiškai, užkandis

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Burokėlių sriuba
Sekantis įrašas: Keptuvėje keptas kugelis su mėsa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt