• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorų ir pupelių mišrainė

2010-06-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Pomidorų ir pupelių mišrainė

Ingridientai

  • Druskos – 0.1 arbatinis šauktštelis
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Raudonųjų svogūnų – 60g
  • Konservuotų baltųjų pupelių – 250g
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Keptų pomidorų – 300g

Gaminimas

  1. Dubenyje sumaišome keptus pomidorus, pupeles ir pusžiedžiais pjaustytą svogūną.
  2. Įberiame druskos ir pipirų, sudedame smulkintą česnaką ir dar kartą išmaišome.
  3. Jei mišrainė sausa, pilame šaukštą aliejaus.
  4. Patiekti su balta duona.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: mišrainė, pomidorai, pupelės, užkandis

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Keptų pomidorų užkandis prie vyno
Sekantis įrašas: Spanguolių padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt