• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

2015-04-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 2 skardinės baltųjų pupelių
  • 50ml aliejaus
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • 1 v.š. Dijon garstyčių
  • 1 skiltelė česnako
  • džiovintos petražolės
  • 3 v.š. smulkintų graikinių riešutų
  • 140g pelėsino sūrio
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Perplauname pupeles iš skardinių ir nuvarviname visą vandenį.
Indelyje sumaišome aliejų, garstyčias, česnaką bei citrinų sultis. Įberiame druskos ir pipirų. Paruoštą padažą pilame ant pupelių, pabarstome smulkintomis petražolėmis, beriame riešutų ir sudedame pelėsinį sūrį. Mišrainę išmaišome ir patiekiame.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: actas, aliejus, česnakas, garstyčios, graikiniai riešutai, mišrainė, pelėsinis sūris, petražolė, pupelės

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)

Previous Post: « Grybų ir faršo pyragas
Sekantis įrašas: Sluoksniuota pikantiška silkė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt