
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 4 šaukštai
- Petražolių – 30g
- Špinatų – 200g
- Raudonojo vyno acto – 2 šaukštai
- Sūrio (Riccota) – 70g
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Pupelių (baltųjų) – 300g
- Raudonųjų svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Pupelės turi būti virtos.
- Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame smulkintus česnakus.
- Kepame ne ilgiau nei minutę ir kartu sudedame špinatus, kuriuos dar pabarstome druska. Kepame kol truputį suminkštėja, o suminkštėjus nuimame nuo ugnies ir paliekame, kad atvėstų.
- Dubenyje sumaišome virtas pupeles su smulkintu sūriu, pjaustytu svogūnu, petražolėmis ir keptais špinatais.
- Salotas apšlakstome actu, beriame pagal skonį druskos ir pipirų, pilame dar porą šaukštų aliejaus ir išmaišome.
- Patiekiame su skrudinta duona.
Parašykite komentarą