
Reikės:
- 40g rukolos lapų
- 20g poro
- 50g juodųjų pomidorų
- 30g agurko
- 20g fetos sūrio
- 1 kietai virto kiaušinio
- 1 virtos bulvės su lupena
- 30g raudonųjų ikrų
Padažui:
- 1.a.š grūdėtų garstyčių
- 1.v.š moliūgų aliejaus
- 1.v.š laimo sulčių
Gaminimas:
- Kol serviruojame lėkštę, verdame bulvę ir kiaušinį!
- Rukolos lapais išklojame lėkštės apačia, apibarstome pjaustytais porais, juostelėmis pjaustytais agurkais ir apdėliojame pomidorų skiltelėmis.
- Išdėliojame fetos sūrį, salotas pagardiname ikrais, kietai virtu kiaušiniu.. Šalia tiekiame karštą bulvę su lupena.
- Padažo ingridientus sumaišome, juo apšlakstome salotas!
- Skanaus!
Receptas dalyvauja konkurse „Maistas Dėl Kurio Alpstu„.
Recepto autorius – Sveikas Meniu.
Įvertinkite receptą
Spauskite norėdami įvertinti.
Vidutinis vertinimas / 5. Balsų skaičius:
Parašykite komentarą