Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Vištienos krūtinėlės – 200g
- Graikinių riešutų – 20g
- Špinatų – 100g
- Parmezano sūrio – 50g
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Salotų mišinio – 100g
- Citrinos sulčių – 2 šaukštai
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su šaukštu aliejaus ir sudedame nedideliais kubeliais supjaustytą vištieną, kurią kepame apie 3 minutes dažnai maišydami ant vidutinės ugnies.
- Riešutus susmulkiname.
- Salotas suplėšome ir sudedame į dubenį kartu su graikiniais riešutais, beriame druskos ir pipirų.
- Dubenėlyje sumaišome citrinų sultis su aliejumi bei trintu česnaku.
- Padažą pilame į dubenį su salotomis, gerai išmaišome ir dedame į lėkštę.
- Ant salotų dedame apkeptos vištienos gabaliukų ir viską pabarstome tarkuotu parmezano sūriu ir patiekiame.
Parašykite komentarą