• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkės ir bulvių mišrainė

2015-12-15 by Kulinarė Palikti komentarą

bulviu ir silkes salotos

Ingridientai

  • 300g silkės filė
  • 4 virtos bulvės
  • 100g fermentinio sūrio
  • 3 kietai virti kiaušiniai
  • majonezas
  • druska ir pipirai
  • 1 v.š. smulkintų svogūnų laiškų

Gaminimas

Silkės file supjaustome nedideliais gabaliukais.

Bulves nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.

Kiaušinius nulupame ir smulkiai sukapojame (ar sutarkuojame stambia tarka).

Fermentinį sūrį sutarkuojame.

Dubenyje sumaišome silkę, bulves, kiaušinius, sūrį su majonezu, paskaniname druska ir pipirais bei smulkintais svogūnų laiškais.

Šis patiekalas – užkandis puikiai tiks ir šventiniam stalui.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: bulvės, fermentinis sūris, kiaušiniai, majonezas, silkė

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu
Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)

Previous Post: « Tinginių balandėliai
Sekantis įrašas: Pomidorų padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt