• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkės ir burokėlių salotos su garstyčių padažu

2012-08-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingredientai (3-4 porcijoms):

  • 3-4 silkės filė
  • 4 nedideli virti burokėliai
  • 150g salotų lapų
  • 4 virtos bulvės
  • 2 svogūnai
  • 4 v.š. garstyčių
  • 5 v.š. aliejaus
  • 1 v.š. citrinos sulčių
  • svogūnų laiškai
  • petražolės
  • druska ir pipirai

 

Gaminimas:

  1. Dubenėlyje gerai išmaišome garstyčias, aliejų, citrinos sultis ir žiupsnelį druskos bei pipirų. Maišome iki vientisos masės.
  2. Bulves ir burokėlius supjaustome griežinėliais.
  3. Į lėkštę sudedame salotų lapus.
  4. Dedame bulves ir burokėlius.
  5. Silkės filė supjaustome gabaliukais ir sudedame ant daržovių lėkštėje.
  6. Užpilame paruoštu padažu.
  7. Svogūną supjautome plonais griežinėliais ir beriame ant silkės.
  8. Ir pabaigoje ant salotų barstome smulkintus svogūnų laiškus bei petražoles.
  9. Silkės ir burokėlių salotos su garstyčių padažu patiekiame kaip užkandį.
  10. Skanaus!

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, bulvės, burokėliai, citrina, garstyčios, petražolė, salotos, silkė, svogūnai, svogūnų laiškai

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Karšti sumuštiniai su žalumynais
Sekantis įrašas: Vištiena su cukinijomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt