Ingridientai
- 500g kininio kopūsto
- 4 skiltelės česnako
- 400g virtos ar keptos vištienos
- 480g kukurūzų
- majonezas
- citrinos sultys
- 100g skrebučių
- druska ir pipirai
Gaminimas
Vištieną susmulkiname, jei nebuvo barstyta prieskoniais – pabarstome druska ir pipirais.
Kininį ir kopūstą supjaustome smulkiai ir pašlakstome citrinos sultimis.
Kukurūzus nusausiname ir inde sumaišome su smulkintu česnaku bei majonezu (majonezo dedame daugiau).
Į stiklinio dubens dugną dedame sluoksnį kukurūzų, dedame vištienos gabaliukų ir viską užklojame kininiu kopūstu ir vėl dedame kukurūzų, vištienos, kopūsto. Paskutinis sluoksnis turėtų būt kukurūzai, juos pabarstome kininio kopūsto likučiu ir skrebučiais.
Prieš patiekdami salotas bent 1 valandą palaikome šaldytuve.
Parašykite komentarą