• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šparaginių pupelių salotos su pievagrybių pesto

2011-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g šparaginių pupelių
*150g pievagrybių
*3 v.š. aliejaus
*1 skiltelė česnako
*2-3 migdolo riešutai
*0,7 v.š. balzamiko acto
*0,25 a.š. cukraus
*druska ir pipirai

Gaminimas


Puode užverdame 1l pasūdyto vandens ir sudedame 2-3 minutėms šparagines pupeles (jei pupelės labai mažos, tai virti trumpiau,kad nepervirtų ir labai nesuminkštėtų). Apvirtas pupeles nusausiname ir atvėsiname.
Migdolo riešutus labai susmulkiname.
Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu aliejaus ir sudedame pievagrybius, kuriuos kepame 2-3 minutes ant stiprios ugnies. Prieš nuimant nuo ugnies, į keptuvę sudedame smulkintą česnaką. Pievagrybius atvėsiname ir sumalame kartu su keptu česnaku. Pievagrybių masę sudedame į dubenį, supilame actą, beriame druskos ir pipirų, cukrų, smulkintus migdolo riešutus dar porą šaukštų aliejaus ir viską sutriname.
Į lėkštę dedame apvirtas pupeles ir užpilame jas pievagrybių pesto.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, balzamiko actas, česnakas, cukrus, migdolai, Patiekalai receptai, Pesto padažas, pievagrybiai, receptas, salotos, šparaginės pupelės

 

Panašūs receptai

Avinžirnių salotos su sūriu
Avinžirnių salotos su sūriu
Salotos su lašiša
Salotos su lašiša
Bolivinių balandų salotos
Bolivinių balandų salotos su marinuotomis sviestinėmis pupelėmis

Previous Post: « Įdarytos cukinijos kepta su šonine
Sekantis įrašas: Baltos duonos pudingas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt