• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šparaginių pupelių salotos su pievagrybių pesto

2011-07-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*300g šparaginių pupelių
*150g pievagrybių
*3 v.š. aliejaus
*1 skiltelė česnako
*2-3 migdolo riešutai
*0,7 v.š. balzamiko acto
*0,25 a.š. cukraus
*druska ir pipirai

Gaminimas


Puode užverdame 1l pasūdyto vandens ir sudedame 2-3 minutėms šparagines pupeles (jei pupelės labai mažos, tai virti trumpiau,kad nepervirtų ir labai nesuminkštėtų). Apvirtas pupeles nusausiname ir atvėsiname.
Migdolo riešutus labai susmulkiname.
Įkaitiname keptuvę su 1 šaukštu aliejaus ir sudedame pievagrybius, kuriuos kepame 2-3 minutes ant stiprios ugnies. Prieš nuimant nuo ugnies, į keptuvę sudedame smulkintą česnaką. Pievagrybius atvėsiname ir sumalame kartu su keptu česnaku. Pievagrybių masę sudedame į dubenį, supilame actą, beriame druskos ir pipirų, cukrų, smulkintus migdolo riešutus dar porą šaukštų aliejaus ir viską sutriname.
Į lėkštę dedame apvirtas pupeles ir užpilame jas pievagrybių pesto.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, balzamiko actas, česnakas, cukrus, migdolai, Patiekalai receptai, Pesto padažas, pievagrybiai, receptas, salotos, šparaginės pupelės

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Įdarytos cukinijos kepta su šonine
Sekantis įrašas: Baltos duonos pudingas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt