• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatai su šonine bei Holandaise padažu

2012-03-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g špinatų
*200g kiaulienos šoninės
*1 nedidelis poras
*2 skiltelės česnako
*0,2 a.š. malto muskato
*2 v.š. aliejaus
*150g Hollandaise padažo
*druska ir pipirai

Gaminimas

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Kiaulienos šoninę supjaustome plonais nedideliais gabaliukais, sudedame į kepimo skardą ir kepame orkaitėje apie 15 minučių, kol šoninė tampa traški.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintus porus ir cesnakus, kuriuos kepame 4-5 minutes ant vidutinės ugnies.
Špinatus nuplauname, nusaisiname ir truputį pasmulkinę sudeame į keptuvę su porais. Viską kepame dar apie 3 minutes ant vidutinės ugnies. Ant daržovių beriame truputį druskos ir pipirų bei muskatą.
Iškeptus špinatus dedame į lėkštę, ant viršaus dedame kiaulienos šoninę ir užpilame Holandaise padažo.
Špinatus su šonine valgome su šviežia ciabatta duona.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, česnakas, Hollandaise padažas, kiaulienos šoninė, muskatas, Patiekalai receptai, poras, salotos, špinatai, užkandis

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Brusketa su sūriu ir gelsve
Sekantis įrašas: Trapi tešla pyrago pagrindui »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt