• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatų ir aviečių salotos

2016-12-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Špinatų ir aviečių salotos

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Petražolių – 20g
  • Špinatų – 140g
  • Raudonųjų svogūnų – 25g
  • Aviečių – 190g
  • Mėlynojo sūrio – 90g
  • Skrudintų graikinių riešutų su medumi – 125g
  • Aviečių acto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Riešutų receptą rasite čia.
  2. Dubenyje sumaišykite špinatus, pjaustytus svogūnus, avietes, sutrupintą sūrį bei riešutus.
  3. Į mažą dubenėlį supilkite actą, alyvuogių aliejų, druską bei pipirus ir viską gerai išmaišykite.
  4. Supilkite užpilą ant salotų ir viską gerai išmaišykite. Pabarstykite šiek tiek petražolėmis.
  5. Patiekite nedelsiant.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: alyvuogių aliejus, aviečių actas, avietės, druska, graikiniai riešutai, juodieji pipirai, mėlynasis sūris, petražolės, špinatai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Skrudinti graikiniai riešutai su medumi
Sekantis įrašas: Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt