• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatų ir aviečių salotos

2016-12-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Špinatų ir aviečių salotos

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Petražolių – 20g
  • Špinatų – 140g
  • Raudonųjų svogūnų – 25g
  • Aviečių – 190g
  • Mėlynojo sūrio – 90g
  • Skrudintų graikinių riešutų su medumi – 125g
  • Aviečių acto – 2 šaukštai

Gaminimas

  1. Riešutų receptą rasite čia.
  2. Dubenyje sumaišykite špinatus, pjaustytus svogūnus, avietes, sutrupintą sūrį bei riešutus.
  3. Į mažą dubenėlį supilkite actą, alyvuogių aliejų, druską bei pipirus ir viską gerai išmaišykite.
  4. Supilkite užpilą ant salotų ir viską gerai išmaišykite. Pabarstykite šiek tiek petražolėmis.
  5. Patiekite nedelsiant.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: alyvuogių aliejus, aviečių actas, avietės, druska, graikiniai riešutai, juodieji pipirai, mėlynasis sūris, petražolės, špinatai, svogūnai

 

Panašūs receptai

"Prabangios" silkės salotos
“Prabangios” silkės salotos
Avinžirnių salotos su sūriu
Avinžirnių salotos su sūriu
Salotos su lašiša
Salotos su lašiša

Previous Post: « Skrudinti graikiniai riešutai su medumi
Sekantis įrašas: Kokosų piene troškinta vištiena su čiobreliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt