Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Petražolių – 20g
- Špinatų – 140g
- Raudonųjų svogūnų – 25g
- Aviečių – 190g
- Mėlynojo sūrio – 90g
- Skrudintų graikinių riešutų su medumi – 125g
- Aviečių acto – 2 šaukštai
Gaminimas
- Riešutų receptą rasite čia.
- Dubenyje sumaišykite špinatus, pjaustytus svogūnus, avietes, sutrupintą sūrį bei riešutus.
- Į mažą dubenėlį supilkite actą, alyvuogių aliejų, druską bei pipirus ir viską gerai išmaišykite.
- Supilkite užpilą ant salotų ir viską gerai išmaišykite. Pabarstykite šiek tiek petražolėmis.
- Patiekite nedelsiant.
Parašykite komentarą