
Ingridientai
- 150g špinatų
- 100g keptos vištienos (puikiai tiks likučiai)
- pusė ilgavaisio agurko
- 5-7 vyšniniai pomidorai
- 3 v.š. aliejaus
- 1 v.š. garstyčių
- 0,25 a.š. medaus
- 1 a.š. citrinos sulčių
- druska ir pipirai
Gaminimas
Dubenėlyje sumaišome aliejų su gastyčiomis, citrinos sultimis, medumi bei žiupsneliu druskos ir pipirų
Daržoves nuplauname.
Agurką supjaustome diskeliais ir sudedame į lėkštę. Ant viršaus dedame nuplautus ir nusausintus špinatus.
Vištieną supjaustome kubeliais ir dedame į lėkštę ant špinatų.
Vyšninius pomidorus pjauname pusiau ir sudedame į salotų lėkštę.
Paruoštą padažą pilame ant salotų ir patiekiame.
Skanaus!
Parašykite komentarą