• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatų salotos su pomidorais

2011-03-03 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

*300g špinatų lapų
*6 vyšniniai pomidorai
*50g parmezano sūrio
*2 v.š. citrinų sulčių
*2 v.š.aliejaus
*1 skiltelė česnako
*0,3 a.š. druskos
*0,25 a.š. pipirų

Gaminimas

Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau ir dedame į dubenį su plėšytais špinatų lapais.
Atskirame dubenyje citrinų sultis sumaišome su aliejumi, įspaudžiame česnaką, beriame druską ir pipirus bei sudedame tarkuotą parmezaną. Padažą palaikome bent 30 minučių šaldytuve.
Patiekdami į dubenį su špinatais ir pomidorais supilame padažą, išmaišome ir dedame į lėkštę.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, česnakas, citrina, padažas, parmezano sūris, salotos, špinatai, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

"Prabangios" silkės salotos
“Prabangios” silkės salotos
Avinžirnių salotos su sūriu
Avinžirnių salotos su sūriu
Salotos su lašiša
Salotos su lašiša

Previous Post: « Brokolių ir kukurūzų sriuba
Sekantis įrašas: Kiaušinių pica »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Vištienos kepenėlių omletas | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 06:49

    […] Dubenyje suplakame kiaušinius su miltais, pienu, druska ir pipirais. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 2 minutes. Po 2 minučių dedame smulkintą česnaką ir pjaustytas kepenėles. Viską kepame dar 4 minutes. Ant apkeptų kepenėlių pilame paruoštą kiaušinių plakinį ir ant vidutinės ugnies kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių. Vištienos kepenėlių omletą patiekiame šiltą su špinatų salotomis. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt