• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatų salotos su pomidorais

2011-03-03 by Kulinarė 1 Comment

Ingridientai

*300g špinatų lapų
*6 vyšniniai pomidorai
*50g parmezano sūrio
*2 v.š. citrinų sulčių
*2 v.š.aliejaus
*1 skiltelė česnako
*0,3 a.š. druskos
*0,25 a.š. pipirų

Gaminimas

Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau ir dedame į dubenį su plėšytais špinatų lapais.
Atskirame dubenyje citrinų sultis sumaišome su aliejumi, įspaudžiame česnaką, beriame druską ir pipirus bei sudedame tarkuotą parmezaną. Padažą palaikome bent 30 minučių šaldytuve.
Patiekdami į dubenį su špinatais ir pomidorais supilame padažą, išmaišome ir dedame į lėkštę.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, česnakas, citrina, padažas, parmezano sūris, salotos, špinatai, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Brokolių ir kukurūzų sriuba
Sekantis įrašas: Kiaušinių pica »

Reader Interactions

Trackbacks

  1. Vištienos kepenėlių omletas | KULINARE.LT parašė:
    2021-10-21 06:49

    […] Dubenyje suplakame kiaušinius su miltais, pienu, druska ir pipirais. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 2 minutes. Po 2 minučių dedame smulkintą česnaką ir pjaustytas kepenėles. Viską kepame dar 4 minutes. Ant apkeptų kepenėlių pilame paruoštą kiaušinių plakinį ir ant vidutinės ugnies kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių. Vištienos kepenėlių omletą patiekiame šiltą su špinatų salotomis. […]

    Atsakyti

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt