Ingridientai
*300g špinatų lapų
*6 vyšniniai pomidorai
*50g parmezano sūrio
*2 v.š. citrinų sulčių
*2 v.š.aliejaus
*1 skiltelė česnako
*0,3 a.š. druskos
*0,25 a.š. pipirų
Gaminimas
Vyšninius pomidorus perpjauname pusiau ir dedame į dubenį su plėšytais špinatų lapais.
Atskirame dubenyje citrinų sultis sumaišome su aliejumi, įspaudžiame česnaką, beriame druską ir pipirus bei sudedame tarkuotą parmezaną. Padažą palaikome bent 30 minučių šaldytuve.
Patiekdami į dubenį su špinatais ir pomidorais supilame padažą, išmaišome ir dedame į lėkštę.
[…] Dubenyje suplakame kiaušinius su miltais, pienu, druska ir pipirais. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą svogūną, kurį kepame 2 minutes. Po 2 minučių dedame smulkintą česnaką ir pjaustytas kepenėles. Viską kepame dar 4 minutes. Ant apkeptų kepenėlių pilame paruoštą kiaušinių plakinį ir ant vidutinės ugnies kepame po 3-4 minutes iš abiejų pusių. Vištienos kepenėlių omletą patiekiame šiltą su špinatų salotomis. […]