• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šviežios agurkų salotos

2011-04-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 500g agurkų
  • 150g laiškinių česnakų
  • 1 raudonas svogūnas
  • 0,25 a.š. cukraus
  • 0,25 a.š. druskos
  • 1 v.š. aliejaus
  • 1 v.š. balzamiko acto
  • pipirai
  • 1 a.š. sezamo sėklų

Gaminimas


Grūstuvėje sutriname sezamo sėklas ir sumaišome jas su aliejumi, actu, cukrumi, druska ir pipirais. Padažą paliekame bent 30 minučių.
Agurkus supjaustome plonomis lazdelėmis arba skustuku plonomis juostelėmis.
Laiškinius česnakus išilgai supjaustome pusiau (kad butų per visą ilgį).
Svogūną nulupame ir supjaustome plonais pusžiedžiais.
Sudedame visas daržoves į dubenį ir užpilame paruoštu sezamo padažu. Išmaišome ir patiekiame.
Šios agurkų salotos puikiai tiks kaip užkandis ar garnyras prie paukštienos patiekalų.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: agurkas, balzamiko actas, cukrus, laiškinis česnakas, salotos, sezamo sėklos, svogūnai

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Daržovių šašlykai su šonine
Sekantis įrašas: Kalafioro ir krabų lazdelių mišrainė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt