• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šviežios salotos pomidorų puodeliuose

2011-07-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 1 agurkas (ilgavaisis)
  • 4 pomidorai
  • 1 svogūnas
  • 50g krapų
  • 300g kalafioro
  • 1 v.š. aliejaus
  • 2-3 v.š. grietinės
  • druska ir pipirai

Gaminimas

:
Pomidorų viršūnes nupjauname ir išimame vidų.
Agurką supjaustome nedideliais kubeliais.
Kalafiorą susmulkiname šakelėmis.
Svogūną ir krapus susmulkiname.
Dubenyje sumaišome smulkintas daržoves su grietine, aliejumi ir žiupsneliu druskos bei pipirų.
Paruoštas salotas dedame į pomidorų puodelius ir patiekiame.
Šviežios salotos pomidorų puodeliuose ypač tiks kaip garnyras.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: agurkas, aliejus, grietinė, kalafioras, krapai, pomidorai, svogūnai

 

Panašūs receptai

Karštos wakame salotos
Karštos wakame salotos
Bulvių salotos
Bulvių salotos
Šiltos salotos su saldžia vištiena bei džiovintomis spanguolėmis
Šiltos salotos su saldžia vištiena bei džiovintomis spanguolėmis

Previous Post: « Virtų bulvių ir morkų blyneliai
Sekantis įrašas: Žaliasis salotų padažas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt