Ingridientai
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Citrinos sulčių – 30ml
- Špinatų – 200g
- Parmezano sūrio – 50g
- Bazilikų – 5g
- Vyšninių pomidorų – 200g
- Makaronų (Tortellini su sūriu) – 250g
- Kaparėlių – 30g
- Konservuotų baltųjų pupelių – 400g
- Paprikų (geltonųjų) – 50g
Gaminimas
- Makaronus išverdame pagal nurodymus ant pakuotės.
- Kol makaronai verda, salotų inde sudedame visus ingridientus (kuriuos reikia – susmulkiname) ir sumaišome su aliejumi bei citrinų sultimis, pabarstome druska.
- Išvirtus makaronus perplauname šaltu vandeniu ir dedame į salotų indą kartu su pomidorais ir špinatais. Išmaišome ir patiekiame iškart.
Parašykite komentarą