• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tuno ir kepto kopūsto salotos

2012-02-25 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 150g kopūsto
  • 70g konservuoto tuno (galima nadoti tiek savose sultyse tiek aliejuje konservuotą tuną)
  • 50g poro
  • 30g petražolių
  • skiltelė česnako
  • 1 v.š. aliejaus
  • druskos ir pipirų

Gaminimas


Tuną nusausiname.
Porą, petražoles bei česnaką susmulkiname.
Kopūstą supjaustome stamesnėmis juostelėmis.
Įkaitiname ketuvę su aliejumi ir ant stiprios ugnies labai dažnai maišydami kepiname kopūstą apie 3-5 minutes. Kopūstą sudedame į salotų lėkštę.
Keptuvėje minutę ar dvi ant stiprios ugnies paskrudiname porą, petražoles bei česnaką ir viską sudedame į lėkštę ant kopūstų. Pabarstome druska ir pipirais. Ant vršaus sudedame tuną ir pašlakstome salotas tuno alijumi/sultimis.
Salotas patiekiame kaip užkandį su paskrudinta balta duona.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, česnakas, kopūstas, petražolė, poras, salotos, tunas

 

Panašūs receptai

Salotos su varške
Salotos su varške
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su silke ir saldžiąja bulve
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu
Salotos su burokėliais ir ožkų sūriu

Previous Post: « Kiaušinių salotos su avokadu ir paprika
Sekantis įrašas: Medaus antiena su keptomis daržovėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt