• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tuno salotos su morkomis

2011-04-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1 skardinė tuno (savose sultyse)
*3 morkos
*1 raudonas svogūnas
*0,25 a.š. kario prieskonių
*1 saliero lapkotis
*2-3 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai
*majonezas (nebūtina)

Gaminimas

Morkas nulupame ir supjaustome nedideliais kubeliais.
Saliero lapkotį susmulkiname.
Įkaitiname keptuvę su 2 šaukštais aliejaus ir sudedame morkas, kurias kepame apie 4-6 minutes maišydami. Iškeptas morkas sudedame į dubenį ir atvėsiname.
Į keptuvę pilame likusį aliejų ir sudedame smulkintą salierą, kurį kepame apie 2-4 minutes. Iškeptą salierą dedame kartu su morkomis.
Tuną nusausiname ir sudedame į dubenį su keptomis daržovėmis. Kartu suberiame labai smulkiai pjaustytą svogūną, beriame druskos ir pipirų, karį ir išmaišome.
Šias salotas galima maišyti ir su majonezu arba pilti dar šaukštą aliejaus (jei nepakanka nuo keptų daržovių).

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: aliejus, karis, majonezas, morkos, Patiekalai receptai, receptas, salieras, salotos, svogūnai, tunas, užkandis

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Čili jautienos sriuba su kukurūzais
Sekantis įrašas: Paprikų užkandėlė prie vyno »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt