Ingridientai
- Citrinos sulčių – 60ml
- Alyvuogių aliejaus – 60ml
- Medaus – 1 šaukštas
- Farfalle makaronų – 200g
- Čiobrelių – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Svogūnų – 2vnt.
- Nektarinų – 2vnt.
- Braškių – 150g
- Kalakutienos krūtinėlių – 250g
Gaminimas
- Išverdame makaronus pagal nurodymus ant pakuotės. Perpilame šaltu vandeniu ir paliekame nusausėti.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi. Kalakutienos krūtinėlę supjaustome juostelėmis ir sudedame į keptuvę, kur kepame maždaug 4 minutes, kol apskrus iš visų pusių.
- Dubenyje sumaišome smulkintus svogūnus, makaronus ir sudedame keptą kalakutieną.
- Sumaišome medų, likusį aliejų, citrinos sultis ir čiobrelius. Padažą užpilame ant makaronų su kalakutiena. Dedame į šaldytuvą bent 4 valandoms.
- Prieš patiekiant supjaustome nektarinus ar slyvas, braškes ir sumaišome kartu su kalakutiena bei makaronais.
Parašykite komentarą