Ingridientai
- Medaus – 1 šaukštas
- Natūralaus jogurto – 100g
- Mėtų – 1 šaukštas
- Obuolių – 2vnt.
- Kokoso riešutų – 100g
- Tamsaus romo – 2 šaukštai
- Konservuotų ananasų – 565g
- Arbūzų – 400g
Gaminimas
- Įkaitiname orkaite iki 150 laipsnių.
- Ant kepimo popieriaus paskleidžiame tarkuotą kokoso riešutą ir dedame į orkaitę. Skrudiname labai neilgai, kol drožlės vos vos pagels (apie 2 minutes).
- Tuo metu dubenėlyje sumaišome (geriausia elektriniu maišytuvu) medų, romą, mėtas ir jogurtą.
- Paruoštą padažą pilame į dubenį, kuriame sudėti vaisiai ir išmaišome. Paliekame 10 minučių šaldytuve, kad vaisiai įsigertų padažo aromato.
- Patiekiant pabarstyti kokoso riešuto drožlėmis.
Parašykite komentarą