• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos ir salierų salotos

2010-04-16 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos ir salierų salotos

Ingridientai

  • Majonezo – 1g
  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Vištienos krūtinėlės – 200g
  • Raudonųjų svogūnų – 50g
  • Salierų – 0.5vnt.

Gaminimas

  1. Juostelėmis supjaustytą vištieną 3-4 minutes pakepti keptuvėje su aliejumi.
  2. Salierus bei svogūnus supjaustome ir sudedame į dubenį.
  3. Sudedame į dubenį ir majonezą bei vištieną, pabarstome druska, pipirais.
  4. Viską gerai išmaišome ir patiekiame.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: citrina, majonezas, Patiekalai receptai, pipirai, receptas, salieras, salotos, svogūnai, top receptai, užkandis, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Karštos wakame salotos
Karštos wakame salotos
Bulvių salotos
Bulvių salotos
Šiltos salotos su saldžia vištiena bei džiovintomis spanguolėmis
Šiltos salotos su saldžia vištiena bei džiovintomis spanguolėmis

Previous Post: « Trinta česnakų ir morkų sriuba
Sekantis įrašas: Salotos su tunu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt