Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Obuolių – 80g
- Vištienos krūtinėlės – 200g
- Vandens – 30ml
- Salierų – 1vnt.
- Kario prieskonių – 1 arbatinis šauktštelis
- Neriebaus majonezo – 50g
- Razinų – 3 šaukštai
Gaminimas
- Vištieną supjaustome juostelėmis ir apkepame.
- Salotų inde elektriniu maišytuvu sumaišome majonezą, kario prieskonius ir šlakelį vandens.
- Į tą patį indą sudedame pjaustytą salierą, obuolį, razinas, įberiame druskos ir pipirų bei sudedame keptą vištieną.
- Salotas išmaišome ir patiekiame.
Parašykite komentarą