Ingridientai
*1 vištienos krūtinėlė
*1 v.š. krienų (paruoštų)
*1,5 v.š. aliejaus
*0,5 v.š. grietinės
*1 v.š. citrinos sulčių
*0,5 gūžės “iceberg” salotų
*100g skrebučių
*druska ir pipirai
Gaminimas
Vištienos krūtinėlę supjaustome plonais šiaudeliais, pabarstome druska bei pipirais ir dedame į keptuvę, įkaitintą su šaukštu aliejaus. Kepame paukštieną apie 4 minutes ant vidutinės ugnis. Iškeptą vištieną sudedame į lėkštę ir truputį atvėsiname.
Salotas suplėšome nedideliais gabaliukais ir sudedame į dubenį kartu su skrebučiais. Sudedame į salotas vištieną, pilame pusę šaukšto aliejaus ir išmaišome.
Atskirame dubenyje sumaišome krienus, citrinos sultis, grietinę be truputį druskos.
Patiekdami į lėkštę dedame salotų su vištiena ir užpilame paruoštu krienų padažu.
Parašykite komentarą