• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vokiškos bulvių salotos

2010-06-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Vokiškos bulvių salotos

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Svogūnų – 100g
  • Bulvių – 1000g
  • Garstyčių sėklų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Obuolių sidro acto – 50ml
  • Svogūnų laiškų – 10g
  • Vandens – 60ml
  • Kiaulienos šoninės (rūkytos) – 100g
  • Petražolių – 10 arb. šaukšt.

Gaminimas

  1. Pirmiausia išverdame nenuluptas bulves.
  2. Išvirtas bulves padedame, kad jos atvėstų. Atvėsus jas nulupame ir perpjauname į kelias dalis.
  3. Įkaitiname keptuvę ir sudedame smulkintą kiaulienos šoninę. Spirgučiams apskrudus, sudedame juos į puodą su bulvėmis.
  4. Į keptuvę sudedame svogūnus (nepilame papildomai riebalų, jų lieka nuo spirgučių) ir kepame apie 3 minutes.
  5. Svogūnus supilame į atskirą dubenį, kuriame kartu su svogūnais sumaišome garstyčias, actą, vandenį, cukrų, druską ir pipirus. Padažą pilame ant bulvių, jas pabarstome smulkintomis petražolėmis bei svogūnų laiškais ir išmaišome.

Kategorijos:Mišrainės, Patiekalai ir jų receptai, Salotos Tagged With: actas, bulvės, garstyčios, kiauliena, mišrainė, petražolė, svogūnai, svogūnų laiškai, užkandis

 

Panašūs receptai

Krevečių Ir Bulvių Salotos
Krevečių Ir Bulvių Salotos
bulviu ir silkes salotos
Silkės ir bulvių mišrainė
Pupelių mišrainė su mėlynuoju pelėsiniu sūriu

Previous Post: « Naminiai makaronai
Sekantis įrašas: Karšti sumuštiniai su pievagrybiais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt