• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sluoksniuotas faršo ir cukinijų troškinys

2013-07-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 500g kiaulienos faršo
  • 1 poras
  • 3-4 pomidorai
  • 2 nedidelės cukinijos
  • 1 kiaušinis
  • 200ml grietinėlės
  • 2-3 v.š. miltų
  • 4 skiltelės česnako
  • 4 bulvės
  • 200ml sultinio/vandens
  • 2 v.š. sviesto
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Kiaulienos faršą dubenyje sumaišome su kiaušiniu, smulkintu česnaku, puse smulkinto poro, 1 šaukštu sviesto, žiupsniu druskos ir pipirų.
Troškinimo puodą ištepame sviestu ir dugną išdėliojame sluoksnį bulvių riekių, tada dedame cukinijų sluoksnį, dedame faršo sluoksnį, ant faršo dedame pomidorų riekelių sluoksnį ir vėl iš naujo sluoksniuojame kol viską sudedame.
Viršų pabarstome likusiu smulkintu poru, užpilame sultiniu (pilame tiek,kad viską apsemtų) ir ant vidutinės ugnies troškiname apie 40 minučių.
Dubenyje sumaišome grietinėlę su miltais, beriame druskos ir pipirų. Nugaravus pusei sultinio puode, supilame grietinėlę ir ant labai silpnos ugnies troškiname apie 5-8 minutes.
Sluoksniuotą faršo ir cukinijų troškinį patiekdami pjauname peiliu (lyg pyragą) ir šaukštu dedame į lėkštę. Paskaniname padažu.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Troškiniai Tagged With: bulvės, cukinijos, faršas, grietinė, kiaušiniai, miltai, pomidorai, poras, sultinys, sviestas, troškinys

 

Panašūs receptai

Daržovių troškinys kokosų piene
Daržovių troškinys kokosų piene
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Čili moliūgų-pomidorų troškinys
Alaus čili
Alaus čili

Previous Post: « Skumbrės ir kiaušinių užkandis
Sekantis įrašas: Šparaginių pupelių ir bulvių mišrainė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt