• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šokoladiniai – bananiniai avižiniai batonėliai

2022-08-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Šokoladiniai - bananiniai avižiniai batonėliai

Batonėliams reikės

  • 1 prinokusio banano
  • 1 v.š. medaus ar kitokio saldiklio
  • 2 šaukštų riešutų sviesto
  • 1 stiklinės avižinių dribsnių
  • 2 šaukštų šokoladinio kremo
  • 1 a.š. vaniliio cukraus
  • saujelės pasirinktų riešutų
  • saujelės džiovintų spanguolių arba vyšnių arba datulių
  • saujelės moliūgų sėklų
  • 1 šaukšto kokoso drožlių (arba saulėgrąžų ar sezamo seklų ir pan.)
  • 1 šaukšto kokoso aliejaus (nebūtina)
  • 1 šaukštas migdolų miltų (nebūtina)
  • 1 arb. ša. Matcha miltelių (nebūtina)
  • ir dar 2 šaukštų riešutų sviesto + kakavos arba, tiesiog, šokolado gabaliukų

Gaminimas

  1. Sutriname bananą dideliame dubenyje.
  2. Į kitą dubenėlį dedame medų, riešutų sviestą, šokoladinį kremą/šokoladą/kakavą, kokoso aliejų, vanilinį cukrų ir trumpai pašildome mikrobangų krosnelėje ar garų vonelėje, kad išsilydytų.
  3. Sumaišome ir supilame į dubenį su trintu bananu.
  4. Į gautą masę gerai įmaišome avižų dribsnius ir kitus likusius priedus (pasmulkintus), kurių kiekį derinkite pagal savo skonį.
  5. Masei leiskite pabūti apie 10 min.
  6. Tuomet kepimo formą padenkite kepimo popieriumi ir sudėkite masę, suformuokite batonelių storumą ir tuomet suplokite paspausdami mentele ar šaukštu, kad viskas suliptų.
  7. Kepame 170 laipsnių orkaitėje apie 20-30 min.
  8. Iškepusį atvėsiname, tuomet supjaustome.
  9. Galima apvynioti kepimo popieriumi ir perrišti, kad būtų patogu valgyti.
  10. Laikome sandariame indelyje šaldytuve apie savaitę arba galima užšaldyti.
  11. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Gretai.

Kategorijos:Desertai, Kiti desertai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Naminiai morengai
Naminiai morengai
Cinamoninė granola
Cinamoninė granola
Avižos per naktį
Avižos per naktį

Previous Post: « Sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su aksominiu plikytu kremu
Sekantis įrašas: Mini bananiniai blynai arba bananų gabaliukai tešloje »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt