• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Spagečiai Su Vištiena

2016-09-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Spagečiai Su Vištiena

Ingridientai

  • Vištienai:
    • 2 kg višta
    • 1 svogūnas
    • 2 morkos
    • 4 salierų stiebai
    • 5 česnakų skiltelės
    • 2,5 l vandens
  • Spagečiams:
    • 2 valg. š. alyvuogių aliejaus
    • 1/2 svogūno
    • 1 žalioji paprika
    • 3 salierų stiebai
    • 1 česnako galva
    • 170 g pomidorų pastos
    • 2 l  vištienos sultinio (iš išvirtos vištienos)
    • 2 puodeliai pjaustytų alyvuogių
    • 2 puodeliai pjaustytų grybų
    • Lauro lapai
    • Čili pipirų pagal skonį
    • 0,5 kg spagečių
    • Druskos
    • Pipirų

Gaminimas

  1. Į puodą sudėkite vištą, pjaustytus svogūnus, morkas, salierus, česnakus, druską, pipirus ir supilkite vandenį. Virkite, kol vištieną suminkštės.
  2. Nusausinkite vištą, o susidariusį sultinį pasilikite vėlesniam laikui.
  3. Nupjaukite mėsą nuo kaulų. Turėtumėte gauti apie 4 puodelius mėsos.
  4. Dideliame puode įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite pjaustytus svogūnus, papriką, salierus ir smulkintą česnaką. Pakepkite apie 5 minutes, kol svogūnai suminkštės.
  5. Sudėkite pomidorų pastą, supilkite sultinį ir leiskite viskam užvirti.
  6. Sudėkite alyvuoges, grybus, lauro lapus, čili pipirus bei spagečius.
  7. Virkite, kol makaronai suminkštės ir bus pilnai išvirę. Apie 12-15 minučių.
  8. Sudėkite vištieną, gerai išmaišykite ir pagardinkite druska bei pipirais.
  9. Patiekti galite su šviežiu baziliku, tarkuotu sūrių bei svogūnų laiškais.

Kategorijos:Makaronų receptai, Patiekalai ir jų receptai Tagged With: alyvuogės, alyvuogių aliejus, česnakas, čili pipiras, druska, grybai, lauro lapai, morkos, pipirai, pomidorų pasta, salieras, spagetti makaronai, svogūnai, vanduo, vištiena, vištienos sultinys, žalioji paprika

 

Panašūs receptai

Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Feta pomidoriukais ir špinatais įdarytos makaronų kriauklės
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Ravioli su varške, špinatais ir kiaušinio tryniu
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas
Greita lazanija arba lakštinių makaronų apkepas

Previous Post: « Krevečių Ir Bulvių Salotos
Sekantis įrašas: Majonezas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt