Ingridientai
*200g ryžių miltų
*1 v.š. cukraus
*150ml vandens
*maistinių dažų
*1 pandano lapas (nebūtina)
*1 v.š. imbiero
*1 v.š. cukraus (sultiniui)
Gaminimas
Į dubenį suberiam ryžių miltus, cukrų ir užpilame vandeniu. Išminkome iki vientisos tešlos. Tešlą perskiriame į tiek dalių, kiek darysime spalvų. Į kiekvieną gabaliuką įmaišome spalvų ir dar kartą išminkę šlapiomis rankomis formuojame nedidelius kukuliukus. Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame ryžių kukuliukus, kuriuos verdame kelias minutes, kol jie iškyla į paviršių.
Į puodą pilame litrą vandens, dedame imbierą ir cukrų. Verdame sultinį apie 30 minučių. Į išvirtą sultinį sudedame kukuliukus ir patiekiame.
Parašykite komentarą